LOVI Dynamický cumlík na fľašu

Stredný (6m+), silikónový, 1x2 ks

Dynamický cumlík LOVI na podávanie odsatého materského mlieka je výsledkom práce klinických neurologopédov. Dynamický cumlík LOVI sa naťahuje a sťahuje v rytme satia dieťaťa, tak, ako matkina bradavka, čo umožňuje bezpečnú kombináciu dojčenia a kŕmenia z fľaše, ak je to potrebné.
Je vyrobený z heterogénnej vrstvy silikónu: má mäkký, tenký, naťahujúci sa koniec a širokú, hrubú a tvrdú profilovanú základňu. Vďaka tomu nenarušuje sací reflex dieťaťa a tým chráni dojčenie.
Cumlík nenarušuje sací reflex dieťaťa
Sací reflex dojčeného dieťaťa je udržaný vďaka materiálu a štruktúre cumlíka
Cumlík zaručuje správnu prácu svalov úst a jazyka dieťaťa
Umožňuje správnu koordináciu satie-prehĺtanie-dýchanie
Je vybavený efektívnym antikolikovým systémom SuperVent
Cumlíky sú vyrobené z dvoch rôznych vrstiev silikónu.
Jemný, dynamický koniec cumlíka je vyrobený z tenkej vrstvy silikónu. Naťahuje a sťahuje sa v rytme satia dieťaťa, mobilizuje svaly ústnej dutiny k aktívnej práci. Dieťa musí pre získanie mlieka z cumlíka aktívne pracovať.
Tvrdá, široká profilovaná základňa je vyrobená z hrubšej vrstvy silikónu. Poskytuje stabilnú podporu pier dieťaťa a predchádza hryzeniu základne cumlíka. Profilovaný tvar a šírka základne vyžadujú širokú polohu pier na správnom mieste.
Nový efektívny antikolikový systém vzduchu SUPERvent predchádza miešaniu mlieka so vzduchom a  znižuje tak riziko vzniku koliky.

expand_more Zobraziť viac
expand_less Zobraziť menej
3,98€ s DPH

Dynamický cumlík Lovi na dojčenskú fľašu. Cumlík je vhodný pre deti od 6 mesiacov.

  • Dynamický cumlík, aktívne sanie a fľaša Lovi sú projektované tak, aby „naučili“ dieťa pri saní aktívne pracovať rovnako ako pri dojčení, čo stimuluje správny vývoj celej ústnej dutiny.
  • Vývoj reči – výskumy neurologopédov dokazujú, že aktívne sanie stimuluje miesta, ktoré sa podieľajú na rozvoji reči, dynamický cumeľ Lovi umožňuje aktívny tréning týchto miest už od prvých dní života.
  • Zdravý zhryz – široká, ústami dieťaťa ľahko uchopiteľná základňa cumľa Lovi, sa v priebehu kŕmenia nedeformuje, podporuje rozvoj prirodzeného, správneho zhryzu dieťaťa.
  • Správne dýchanie – tvar cumľa Lovi vyžaduje správne priloženie pier a učí dieťa správne dýchať nosom.
  • Protikolikový cumeľ – unikátny systém odvzdušňovania cumľa minimalizuje možnosť vzniku detskej koliky.

Viac na adcc.sk

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
               
Webstránka využíva cookies
Používaním webovej stránky vyjadrujete súhlas s využívaním súborov cookies. Tieto súbory sa používajú k zlepšeniu zobrazeniu webových stránok a nepredstavujú pre užívateľa žiadne riziko. Dozvedieť sa viac