Barny's KOENZÝM Q10 DUAL 60 mg

cps (Vianočné balenie) 2x30 (60 ks)

Barny's® Koenzým Q10 dual je výživový doplnok získaný fermentáciou kvasiniek. Jedinečná kombinácia klasického vysokokvalitného japonského koenzýmu Q10 od Kaneka Q10™ (porovnateľný s koenzýmom Q10 produkovaným ľudským organizmom) a koenzýmu Q10 vo forme mikročastíc. V mäkkých želatínových kapsulách s olejom pre vyššiu vstrebateľnosť a účinnosť.
Duálna forma koenzýmu Q10 = 2 fázy účinku:
Fáza 1 - okamžitý účinok (koenzým Q10 vo forme mikročastíc)
Fáza 2 - postupné uvoľňovanie (klasická forma koenzýmu Q10).
Koenzým Q10 je prirodzenou súčasťou každej bunky v tele, každého svalu. Srdce je najviac namáhaný sval.
Veľa výrobcov koenzýmu Q10 získava túto látku z baktérií alebo tabakových derivátov. Spoločnosť Kaneka je presvedčená, že koenzým Q10 ak má byť čo najpodobnejší ľudskému koenzýmu Q10 tak, musí byť vyrábaný z čistých naturálnych ingrediencií. Kaneka koenzým Q10™ sa práve preto získava fermentáciou z čistých prírodných kvasiniek. Táto fermentačná metóda spolu s výrobnými štandardami spoločnosti Kaneka robia z Kaneka Q10™ najčistejší koenzým Q10, ktorý je na trhu dostupný. Táto kvalita umožnila, že Kaneka Q10™ je najčastejšie skúmanou látkou na svete a zároveň aj držiteľom zlatého štandardu vo vedeckom výskume koenzýmu Q10. Kaneka Q10™ preto neobsahuje nečistoty ako synteticky spracovaný koenzým Q10. Disponuje GRAS statusom, je bez GMO a s certifikátom KOSHER.
Zloženie 1 kapsule: koenzým Q10 59,4 mg, koenzým Q10 0,6 mg vo forme mikročastíc. Ďalšie zložky: objemové činidlo (triacylglyceroly so stredne dlhým reťazcom, emulgátor (olej zo sójových bôbov), želatína, stabilizátor (glycerol), farbivo (oxidy železa).

expand_more Zobraziť viac
expand_less Zobraziť menej
25,52€ s DPH

Výživový doplnok.
Kombinácia koenzýmov rozpustených v olejovej suspenzii. Kaneka koenzým Q10™ sa získaný fermentáciou z čistých prírodných kvasiniek ( 59,4 mg) a koenzým Q10 0,6 mg vo forme mikročastíc. Vo forme mäkkých želatínových kapsúl s olejom pre vyššiu účinnosť. Viac na adcc.sk

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
               
Webstránka využíva cookies
Používaním webovej stránky vyjadrujete súhlas s využívaním súborov cookies. Tieto súbory sa používajú k zlepšeniu zobrazeniu webových stránok a nepredstavujú pre užívateľa žiadne riziko. Dozvedieť sa viac